Hoho




De va ju ett tag sedan, men det är sånt som händer. Dock har jag trogna läsare som är inne varje dag och kollar, och helt ärligt så förstår jag inte hur ni orkar de. Här kommer ju aldrig upp något nytt direkt. Men tänkte att jag ska köra en liten enkel och snabb uppdatering nu, som säkerligen kommer bli mega lång som vanligt, men passar det inte att läsa så är det bara att fortsätta vidare så att säga. :)

Jag bor fortfarande i Bjuv, och trivs faktiskt super bra. Gud, jag trodde aldrig att jag skulle säga så, har aldrig tyckt om Bjuv något vidare. Allting här funkar super bra och ja, de känns underbart såsett. Just nu jobbar jah nere på jobb igen, men det är dock bara denna veckan eftersom att en av dem ordinarie är sjuk, så jag fick hoppa in som räddaren i nöden. Men icke gnäller jag för de, extra cash är alltid välkommet in på kontot. Så imorgon är min sista dag, känns lite så att det bara har varit denna veckan, men sen och andra sidan så kan jag ju inte hoppa in mer heller. För på måndag kl. 09.00 så börjar praktiken på Länshem, lovely! Där ska jag vara i 2 veckor och testa på mäklaryrket, mitt blivande jobb, here I come! :) Efter mina veckor på Länshem så blir det även en vecka på Swedbanks Fastighetsbyrå här i Bjuv, så de gillas väldigt mycket! Och helt ärligt så ser jag fram emot det fruktansvärt mycket. :)

Jag ska även skicka in blanketten om att jag vill läsa Företagsekonomi A på distans, känner att den kursen kan ge mig så fruktansvärt mycket just nu, och speciellt nu ihop med praktiken. För skulle det då vara något problem så är det bra att ha någon som verkligen kan det, som man kan bolla problemet/problemen med. Så jag ska nog ner och lämna lappen nu imorgon, så får vi se vad dem säger helt enkelt, men enligt syon på komvux så såg det inte ut som att där skulle vara några problem med de. Så vi håller tummarna helt enkelt!

Ne, vafasen, nu orkar jag faktiskt inte sitta här mer nu. Så jag återkommer en annan dag, kan hända att här kommer upp lite bilder idag med, men jag lovar dock inget. :)

Tack och adjö!


RSS 2.0